Afgelopen dinsdagavond tijdens de Commissievergadering hebben wij volgende vragen gesteld aan Weth. Blokhuis. Zijn antwoord kon u lezen in de krant van 22-03-2019.

Volgende vragen hebben wij gesteld:

Voorzitter, in 2014 is de opening geweest van de Stadsbeek in Ootmarsum, de bedoeling van de Stadsbeek was het ‘beleven van water’. Nu meer dan 4 jaar later kunnen we wel zeggen dat het een geldverslindend project is geweest waarbij de beek nu al jaren stilstaat, er stroomt alleen maar regenwater door wat menige glijpartij al heeft veroorzaakt. Vele inwoners hebben ons al gevraagd wanneer dit, zeker in de Westwal gevaarlijke Stadsbeek weer wordt dichtgegooid.

Kunt u als College aangeven wat uw bedoelingen zijn met de stadsbeek? En als we er dan toch niets mee doen laten we in ieder geval zorgen dat de gevaarlijkste gedeeltes weer dichtgegooid worden want hoe ziet u dit i.v.m. de aansprakelijkheid t.o.v. de ongevallen?